Velkommen til Skillsmatching

ECVET-plattformen for CNC-operatører

Skillsmatching-plattformen tillater brukere å se kvalifikasjoner for CNC-operatører, stemme på ferdighetene som skal inkluderes i disse kvalifikasjonene, og på denne måten redusere ferdighetsmisforholdet mellom utdanningssystemet og arbeidsmarkedet. Alle brukere får tilgang til et interaktivt forum, der utdanningsinstitusjoner og representanter fra arbeidsmarkedet kan møtes, diskutere og dele erfaringer. Du må opprette en bruker for å få tilgang til hele nettstedet.

Bli med i vårt voksende samfunn og hjelp til å bekjempe ferdighetsmisforhold i dag!

Registrer deg her:

Registrer din bruker

Enkel registrering for å få tilgang til plattformen

Diskuter faglig innhold med resten av vårt samfunn

Bli med i vårt voksende interaktive samfunnsom utvikler ECVET-kvalifikasjoner

Prosjektoversikt

Dette prosjektet tar sikte på å utvikle en plattform der yrkesfaglige utdanningssystemer og arbeidsmarkedet, spesielt små og mellomstore bedrifter, kommuniserer interaktivt. Den ene siden stemmer for / verdsetter ferdighetene de trenger og den andre siden svarer med å oppdatere læreplaner. Opplæringsinnholdet utviklet gjennom ferdighetsanalyse og kartlegging gjennom ECVET Skills Platform anses også å styrke kvaliteten på yrkesfaglige utdanningssystemer, noe som gir ekspertene som er ansvarlige for å undervise tekniske ferdigheter, muligheten til å undervise personlige og konseptuelle ferdigheter.

Målgruppen for prosjektet er fagutdanningsinstitusjoner, lærere / trenere i yrkesutdanning, små og mellomstore bedrifter, arbeidsgivere, beslutningstakere, ikke-statlige organisasjoner og traineer. Prosjektet tar sikte på å skape en kommunikasjonskanal blant medlemmene i målgruppen for å holde dem oppdatert om bedriftenes behov og krav, og de ferdighetene som tilbys ved utdanningsinstitusjoner.

Besøk prosjektets nettside her:

Onlinekurs i ECVET

Vil du lære mer om “European Credit System for Vocational Education and Training” (ECVET)? EUROMASC har i samarbeid med NTI-MMM utviklet et onlinekurs som beskriver de viktigste aspektene av ECVET.

Kurset er for alle interesserte som ønsker å lære mer om ECVET-baserte kvalifikasjonskrav, spesielt fokusert på blandede læringskurs innenfor tekniske opplæringsfelt. Deltakerne vil lære å beskrive kvalifikasjonsrammeverket for et gitt opplæringskurs, identifisere læringsutbytter inkludert tidligere læringserfaring, forstå kredittpoengene og ECVET-poengrepresentasjonen i forhold til kvalifiseringen.